Makedonska pevačica Kaliopi nastupiće u Smederevu u subotu, 29. februara, u Centru za kulturu, od 20 sati. Ono što publika može da očekuje od ovog vanvremenskog vokala, prepoznatljivog po svojoj moćnoj, emotivnoj i energičnoj interpretaciji je svakako veče za pamćenje.

Prepoznatljiva po moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su „Bato”, „Kofer ljubavi”, „Znam da te volim”, „Melem”, „Crno i belo”, „Vučica”, „Poželi”, „Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncertu ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje i postaje veća na svakom sledećem susretu.

- Sveža su sećanja na sve fenomenalne koncerte koje smo imali po Srbiji... Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je naša glavna inspiracija za koncerte koji dolaze, kaže Kaliopi.

Ne propustite priliku da se uverite zašto je publika i po deset minuta, stojeći, aplaudirala Kaliopi i muzičarima nakon svakog koncerta! 

Cena ulaznice je 1.000 dinara, a 800 dinara na balkonu, a mogu se kupiti na blagajni Centra za kulturu.