Ekipe Zimske službe JKP „Komunalac“ očistile su sve puteve prvog prioriteta u Kniću, a ubrzano se radi na sobraćajnicama drugog prioriteta, dok prednost na ostalim putnim pravcima imaju deonice do staračkih domaćinstava i porodica koje imaju bolesne članove, kako bi se omogućio prilaz sanitetima.

Na terenu je kompletna teška mehanizacija, pa ekipe Zimske službe intervenišu i na poziv kada su upitanju hitni slučajevi. U slučaju potrebe pozvati dežurne na 034/ 510-116 i JKP „Komunalac“ će uputiti ekipe i mehanizaciju da očiste put.

U mnogim selima članovi Saveta mesnih zajednica i meštani sami su organizovali  čišćenje snega u zaseocima. Dobar primer je Grivac gde su meštani i ove zime sami očistili puteve do svojih domova.

Zimska služba JKP „Komunalac“  angažovala je kompletno ljudstvo i mehanizaciju i u skladu sa zimskim režimom rada organizuje danonoćna dežurstva. Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da se prilagode zimskim uslovima, a  u brdsko-planinskim predelima vozačima se savetuje da koriste zimsku opremu.