Zbog izvođenja radova redovnog remonta trafo stanice na izvorištu Šalinac u nadležnosti Elektroprivrede Srbije, u sredu 15. maja, privremeno će nastupiti poremećaj u vodosnabdevanju na sledeći način:

U 1. visinskoj zoni (niži delovi grada) potpun prekid vodosnabdevanja nastupiće u periodu od 12 do 15 časova. Očekivana normalizacija vodosnabdevanja je oko 17 časova.

 U 2. visinskoj zoni (viši delovi grada) doći će do pada pritiska vode u mreži u periodu od 13 do 17 časova.

U 3. visinskoj zoni (Petrijevski put, Petrijevo, Udovice i Vodanj) potpun prekid vodosnabdevanja nastupiće u periodu od 13 do 20 časova. Očekivana normalizacija vodosnabdevanja je oko ponoći.

Korisnici koji se vodom snabdevaju iz nove fabrike vode u Šalincu (Radinac, Ralja, Vranovo, Lipe i deo Ul.Crvene Armije sa pripadajućim ulicama od Ul.Karla Marksa do Ul.Tošine), bez vode će ostati u periodu od 9 do 15 časova. Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se oko 17 časova.

U slučaju eventualnih problema, potrebe za produženjem roka izvođenja radova i privremene obustave vodosnabdevanja, informacija o aktivnostima i vremenu prekida distribucije vode može se dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod Smederevo na telefon 026/4623 743.