„Bolja Srbija” je novoosnovana politička stranka, a njen lider je Dragan Jovanović, predsednik Skupštine opštine Topola i narodni poslanik. Cilj nove partije biće opstanak srpskog sela, razvoj preduzetništva i domaće privrede, pre svega u prehrambenoj industriji.

Predsednik stranke Dragan Jovanović ističe da će akcenat stranke biti na običnom čoveku i građaninu i želja da mu se pomogne da u sredini u kojoj živi stekne bolje uslove za život, a ne da svi odlaze u Beograd trbuhom za kruhom.

Bolja Srbija ima opštinske odbore u 45 gradova i opština u Srbiji, a najviše u Šumadiji i već su odneli veliku pobedu na jednom biračkom mestu u Braničevskom okrugu. Naime, u mestu Porodin, gde su održani izbori za savete mesnih zajednica, Bolja Srbija je osvojila svih 15 mandata.

Najveć izazov u narednom periodu stranka očekuje na predstojećim izborima u Beogradu i Aranđelovcu koji će biti održani istog dana. Jovanović ističe da će pred izbore u  prestonici razgovarati sa Srpskom naprednom strankom, jer su članovi stranke do sada bili partneri sa vladajućom partijom u zemlji i nadaju se da će se ova saradnja nastaviti.