U sudaru putničkog voza i automobila koji se dogodio oko 15 sati na pružnom prelazu Sinđelići u selu Adrani kod Kraljeva, poginuli su R.A.(50) iz obližnjeg Jarčujka i njegova, za sada, neidentifikovana saputnica.

Udes se dogodio kada je putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo-Požega, krećući se iz pravca Kraljeva na pružnom prelazu udario u „opel vektru” kraljevačke registracije, kojom je lokalnim putem iz Jarčujka ka Adranima upravljao R.A, javljaju „Večernje novosti”.

„Vektra” je potpuno smrskana od siline udarca  i odbačena pedesetak metara niz prugu, a vozač R.A. i njegova saputnica su poginuli na licu mesta.

- Začuo sam snažan udarac, istrčao iz kuće i ugledao jeziv prizor. Odmah sam pozvao policiju i hitnu pomoć koji su brzo stigli na mesto udesa, ali putnicima iz „vektre”, na žalost, nije bilo pomoći, rekao je meštanin Adrana koji stanuje u neposrednoj blizini obeleženog pružnog prelaza bez rampe.

Putnici iz voza nisu povređeni i oni su svoje putovanje nastavili alternativnim prevozom, a mašinovođa voza je sirenom gotovo kilometar pre pružnog prelaza davao jasan signal da nailazi.