U prethodna 24 sata ekipe Zavoda za hitnu pomoć Kragujevac intervenisale su 42 puta na terenu, od čega 9 puta na javnom mestu. U ambulanti Zavoda je bilo 83 pregleda, dok je u pedijatrijskom odseku pregledano 23 oje dece.

Za pomoć i savet lekara najčešće su se javljali hronični srčani bolesnici, pacijenti sa oboljenjima disajnih organa, a u ambulanti Zavoda je zabeleženo nešto više pacijenata koji su se žalili na bolove u stomaku.

U sredu se očekuje pretežno sunčano vreme, uz pad temperature za tri do sedam stepeni. Ponegde, uz lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 23, najviša od 28 na severu do 35 stepeni na jugoistoku zemlje.

I u Kragujevcu se očekuje pretežno sunčano i malo svežije. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura 22, najviša 30 stepeni.

U četvrtak promenljivo oblačno i još malo svežije, mestimično pljuskovi i grmljavina. Od petka do nedelje pretežno sunčano i malo toplije uz retku pojavu poslepodnevnih pljuskova i grmljavine.

Od ponedeljka promenljivo i svežije s pljuskovima i grmljavinom.