Ako ste igrali igricu i gledali prvi deo već znate ko su Crveni, Žuti, Bomba i Leonard, a kako funkcionišu u timu saznajte u novom nastavku filma „Angry birds 2”. Pogledajte među prvima udruženu borbu ptica i prasića, rađanje nekih novih prijateljstava koja i te kako određuju tok radnje filma.

„Angry birds 2” je animirani film koji prati dogodovštine svima dragih, šašavih životinja. Nastavak je filma iz 2016. godine, a kragujevačka publika ovaj film može od ove nedelje pogledati u bioskopu Cineplexx.

Stanovnici trećeg ostrva skovali su plan da unište dobro poznata ostrva na kojima borbu vode ptice i prasići. Ne, ne zezamo se, Crveni i Leonard zaista sarađuju! U početku to možda i ne izgleda kao dobra ideja, ali gledaocima svakako donosi mnogo suza i smeha. Kada se uigraju svakako se radi o ozbiljnoj spasilačkoj ekipi, budite uvereni.

Ekipu sinhronizacije čine influenseri Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE; pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani i glumci koji su i u prethodnom delu filma briljirali, a to su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo.