Na završnoj svečanosti filmskog festivala „Canada shorts”,  kratkometražni animirani film „Bio dvaput jedan kralj” (Twice Upon a Time), u koprodukciji „To Blink Animation studia” i produkcije „Plan 9” osvojio je čak tri nagrade - nagradu za najbolju animaciju, nagradu za najbolji scenario i nagradu za najbolji film!

Da podsetimo, na nedavno završenom festivalu „Fancine” u Malagi, film je osvojio nagradu publike, ubrzo nakon nagrade za najbolju originalnu kompoziciju na Kraljevskom Festivalu koja je pripala Vladimiru Kerkezu i Aleksandru Randjeloviću.

- Žiri je bio duboko impresioniran vašim kratkim filmom. Na selekcionu komisiju, kao i na publiku vaš film je delovao veoma snažno i podsticajno, poručio je žiri festivala autorima filma

„Bio dvaput jedan kralj” nastavlja festivalsku turneju, a autori filma, Vojin Vasović i Nikola Stepković već rade na dugometražnoj verziji ove priče, za koju scenario pored Vasovića potpisuje i Dunja Petrović.

„Bio dvaput jedan kralj” je priča o kralju koji ima podvojenu ličnost i živi u nesvakidašnjem podeljenom ekranu. Jedna njegova polovina predstavlja Kralja Pesnika, čoveka elegantnih manira i pokreta, dok druga predstavlja Kralja Ratnika, nesutrašivog i gordog vojskovodju. Oni očajnički žele da se otarase jedan drugoga i na tom putu im pomažu razni lekari, druidi, njihove verne kraljice, pa čak i njihov arhineprijatelj - dvoglava aždaja.