U Kontakt galeriji kragujevačkog SKC-a, u petak, 25. januara, nastupiće sa bendom Đorđe Miljenović. Koncert počinje u 22 sata.

Đorđe Miljenović aka Wikluh Sky iza sebe ima dugogodišnji staž kako u solo karijeri (kao kompozitor, tekstopisac i izvođač) tako i u saradnji sa čuvenim bendom Bad Copy. Poslednjih godina predstavio je jedinstven zvuk i pristup muzičkom stvaralaštvu i tako zaslužio iskrenu naklonost regionalne publike.

Iako je muzika koju radi pod svojim imenom izrazito različita od prethodnog rada, njegovi poštovaoci odlično su prihvatili novi zvuk, koji je prošle godine i zabeležen na dva albuma izdata za Mascom Records.

Đorđe Miljenović je autor dva nova solo albuma pod nazivima: „Sam pao,sam se ubio“ i „Amovi“.

Ovo je svakako jedan od najličnijih i najintimnijh muzičkih opusa koje smo verovatno ikada imali prilike da čujemo na domaćoj rok sceni koje osnivač i vlasnik Mascom Records-a, Slobodan Nešović Loka opisuje kao „apsolutno muzičko čudo, na koje je naša rok scena čekala već 30 godina“.

Bend Đorđa Miljenovića čine Lav Bratuša(Darkwoodub), Milan Mika Aćimović(Sopot), Janko Mostarlić(Kanda, Kodža i Nebojša) Goran Lukić i Đorđe Todorović.

Cena ulaznice u pretprodaji je 600, a na dan koncerta 800 dinara.