Proteklih dana ceo svet je u karantinu, ugroženost  od virusa preti sa svih strana. Okruženi smo lošim vestima i svakodnevno bombardovani lošim prognozama. Ostanimo kod kuće a muzikom obojimo dane!

Obzirom da članovi benda Dubioza Kolektiva žive u 3 države, 5 gradova i 7 lokacija tražili su rešenje kako da u novonastaloj situaciji ipak sviraju i na taj način svojim fanovina bar nakratko skrenu misli od svega lošeg što je pogodilo ceo svet.

- U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima odlučili smo da kreiramo Dubioza Kolektiv Quarantine Show. Svaki od članova benda će svirati iz svoje kuće, a ljudi će to moći pratiti uživo na našem YouTube kanalu, Facebook-u i ostalim društvenim mrežama.

Odlučili su da svakog ponedeljka od 20.30 sviraju po jedan set u trajanju od 20 minuta. Glasno i energično!

- Ako već ne možemo doći u vaš grad da vam sviramo – doći ćemo na vaše računare, tablete i mobilne telefone. Odvrnite svoje zvučnike do kraja, igrajte, skačite i pevajte sa nama. Ako se komšije budu bunile -  pošaljite im link i pozovite ih da se pridruže, poručuje vam Dubioza Kolektiv.