Od ove nedelja u bioskopu Cineplexx Kragujevac naći će se trilera uz sjajnu priča o bajkerima koju predvode Tom Hardi i mladi glumac Ostin Batler, kao i nova horor priča.

Ubod” – Nakon što je krišom gajila uznemirujuće inteligentnog pauka, dvanaestogodišnja Šarlot mora da se suoči sa činjenicama o svom ljubimcu - i da se bori za opstanak svoje porodice - kada se nekada šarmantno stvorenje ubrzo transformiše u džinovsko čudovište koje jede meso.

Bajkeri” – Film „Bajkeri”, sa Ostinom Batlerom, Džodi Komer, Tomom Hardijem i Normanom Ridusom u glavnim ulogama, prati uspon motociklističkog kluba sa srednjeg zapada, po imenu Vandali.

Posmatran kroz živote svojih članova, klub se tokom jedne decenije razvija od običnog mesta gde se okupljaju lokalni autsajderi u zlokobnu bandu, koja ugrožava jedinstven način života originalne grupe.

Dugoočekivani četvrti nastavak priče o Malcima, Gruu i njegovoj porodici, „Grozan ja 4“, stiže na velika platna Cineplexx bioskopa, a tim povodom pripremljen je Mega Porodični dan koji će se održati u subotu, 29. juna u svim Cineplexx bioskopima u Srbiji.