Od 4. marta na repertoaru kragujevačkog bioskopa Cinepleex naći će se dva nova naslova. Reč je o filmovima „Tvist” i „Duša”.

„Tvist” je savremena prerada klasičnog romana Čarlsa Dikensa „Oliver Tvist”. Smeštena u srcu Londona, priča prati Olivera – nadarenog umetnika, koji grafitima oslikava engleske fasade. Sticajem nesrećnih okolnosti, Oliver postaje član ulične bande koja osmišlja plan kako da ukrade najveća znamenita umetnička dela.

Da li ste se ikada zapitali gde nastaju vaše emocije, snovi, vaša interesovanja? Šta je to što vas čini onim što jeste? U 2020. godini Pixar Animation Studios vodi nas na putovanje od ulica Njujorka do kosmičkih kraljevstava, kako bismo otkrili odgovore na najvažnija pitanja u životu. U režiji dvostrukog dobitnika oskara, Pita Doktera („Do neba”, „U mojoj glavi”) stiže film „Duša“.

Porodični dan uz film „Duša“ zakazan je za nedelju, 7. marta, od 12 do 17 sati, a donosi nam najnoviju Dizni i Piksar sinhronizovanu avanturu ,,Duša”. Pokloni i mnogo zabave čekaju najmlađe posetioce Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.