Cineplexx Porodični dani, mini festival dečijeg filma, održaće se od 28. januara do 6. februara, a na repertoaru će biti čak 31 naslov i to po specijalnoj, sniženoj ceni karte.

U bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, mališani će imati priliku da reprizno pogledaju „Grinča” ili da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije „Hotel Transilvanija” i to po ceni karte od 180 din za sve 2D projekcije i 280 din za 3D filmove.

Tokom trajanja manifestacije, pored odličnog filmkog programa, određenim danima posetioci će uživati u različitim aktivacijama, pa će tako najmlađi moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Na repertoaru će biti filmovi „Koko”, „Pčelica Maja”, „Neviđeni 2”, „Zec Petar”, „Ferdinand”...

Kako bi uživali u repriznim filmovima ili sniženim cenama ulaznicama, potrebno je da budete član Cineplexx Porodičnog film kluba, lojaliti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14 godina, koji donosi niz pogodnosti.

Za sve starije od 14 godina, tu je Cineplexx bonus klub, čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara dečijeg festivala očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregršt pogodnosti.