Na repertoar bioskopa Cineplexx u Kragujevac, do 9. februara, vraća se čak 20 naslova i to po specijalnoj, sniženoj ceni karte.

Naime, Cineplexx Kragujevac priredio je zabavni školski raspust uz najbolje naslove animiranih filmova. Ulaznice po sniženoj ceni od 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D projekcije očekuju najmlađu publiku i njihove pratioce.

Tokom trajanja manifestacije, pored odličnog filmskog programa, svakog dana posetioci će uživati u različitim aktivacijama u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Najmlađi će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Između ostalih, na velikom platnu mogu se pogledati filmovi „Kralj lavova”, Maksove velike životne preokrete u filmu „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2”, ali i Dorinu potragu za izgubljenim gradom u istoimenom filmu.

Tu su i „Porodica Adams”, „Angry Birds Film 2”, „Spajdermen: Daleko od kuće”, „Grdana: Gospodarica zla”, „Zaleđeno kraljevstvo”, „Dambo”, „Prerušeni špijuni”, „Dulitl”...

Ulaznice po sniženoj ceni za filmove u okviru Porodičnih dana u prodaji su na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.