Stand up premijera „Kompleksandar”, Aleksandra Perišića zakazana je za večeras (23. februara) od 20 časova, u Kraljevačkom pozorištu.

Ovo je drugi one man show Aleksandra Perišića, koji je član Standup.rs od samog početka i od osnivanja scene stand up komedije u Srbiji. Punih sedam godina  nastupa kao stand up komičar, a u toliko godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regionu.

O novom one man show-u je rekao:

- Ko čije nesigurnosti hrani? Ko mu sve smeta? Ko mu sve naročito smeta? I šta su mu to feministkinje toliko nažao uradile? U toku poslednjih sedam godina Aleksandar se borio da savlada formu stand – up komedije, ali je zapostavio borbu sa sobom i to je dovelo do ozbiljnih posledica. Skočila mu popularnost – postao arogantan, skočila mu primanja – postao alav, skočio mu pritisak – postao hipohondar. Iskompleksiran i levo i desno, ali nekako gleda da se drži u sredini. Psiholog je digao ruke, publika je sledeća na spisku. Za razumevanje predstave poželjno poznavanje latinskog jezika. Nije presudno, rekao je Perišić o svom novom nastupu.

Cena ulaznice je 400 dinara, a program nije namenjen osobama mlađim od 16 godina.

 

Intervju sa Aleksandrom Perišićem možete pročitati ovde: Vatrom se borim protiv vatre