Specijalna projekcija urnebesne ruske komedije „Sluga” zakazana je za nedelju 29. decembar, od 20 sati, u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

Na veliko platno Cineplexx-a u Kragujevcu stiže nam još jedan ruski film. Posle velikih uspeha filmova „Led”, „Sunčanica” i „Bezdušni 2”, dolazi nam još jedan projekat čiji je glavni protagonista naš mladi glumac Miloš Biković koji će se nakon projekcije pokloniti gostima bioskopa.

 Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša” (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona”. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.

Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.

Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Karte za specijalnu projekciju filma ,,Sluga” u prodaji su na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.