Dugometražni animirani projekat To Blink Animation studia „Bio dvaput jedan kralj” (eng. Twice Upon a Time) na upravo završenom pitching forumu CEE Animation u Trebonu osvojio nagradu publike za najbolji projekat, kao i nagradu platforme Anomalia za dizajn karaktera.

Pobednički tim filma u Češkoj predstavljali su Vojin Vasović, reditelj i Milorad Mika Kocić, finansijski producent.

Zahvaljujući ovoj nagradi studio će dobiti stipendiju za dvonedeljni razvoj karaktera dugometražnog animiranog filma, koju vodi proslavljeni karakter dizajner Dizni, Pixar i Dreamworks studija Geefwee Boedoe, poznat po svojim likovima u filmovima „Mala sirena”, „Lepotica i zver”, „U potrazi za Nemom”, „Mulan”.

CEE Animation Forum u Trebonu je vodeći forum za animirane filmove centralne i istočne Evrope. Održava se tradicionalno u okviru najvećeg češkog festivala animiranog filma - Anifilm.

Dugometražni animirani film „Bio dvaput jedan kralj” je trenutno u fazi vizuelnog razvoja.

Film je podržan od strane MEDIA Creative Europe fonda kao i Filmskog centra Srbije fonda za razvoj projekta. Art direkciju potpisuje Nikola Stepković, a scenaristi filma su Vojin Vasović i Dunja Petrović.

Film govori o devetogodišnjoj princezi Niki koja pokušava da pomogne svom ocu, Kralju Pesniku, da pobedi svog arhi-neprijatelja Kralja Ratnika. Jedini problem je što su ova dva kralja - jedan čovek.