Sedamnaesta regionalna „Noć knjige” u organizaciji „Lagune” i knjižarskog lanca „Delfi” i pod pokroviteljstvom „Eurobank Srbija” biće održana u petak, 15. decembra 2017. godine od 17 do 24 časa.

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle Beogradskog sajma knjiga, osim u „Delfi knjižarama” i „Laguninim klubovima čitalaca” u Srbiji biće organizovana i u „Laguninim klubovima čitalaca” u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Popusti na „Lagunina” izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve 30, za tri 35%, a za četiri i više 40.

Kako u „Noći knjige” učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20 odsto.

Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10 odsto. Popusti važe i na sajtu „Delfi knjižara” www.delfi.rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Za one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs gde će važiti svi popusti.

Spisak izdavača čije knjige će biti na popustu do 20 odsto: Agora, Arhipelag, Book, Clio, Color Media Communications, Čarobna knjiga, Data Status, Dereta, Dexy co, Draslar, Evro book, Filip višnjić agencija, Finesa, Geopoetika, Globosino, Heliks, Sezam Book, Karupovuć, Kosmos izdavaštvo, Kreativni centar, Leo commerce, Lom, Makart, Miba books, Novosti, Orfelin izdavaštvo, Paideia, Partenon, Pčelica, Propolis Books, Psihopolis, Publik Praktikum, Samizdat, Službeni glasnik, Solaris, Srpska reč, Sun promo, Tanesi, Urban Reads, Valera, Verba, Via print, Vukotić media i Vulkan izadvaštvo.