BardTeatar organizuje audiciju za glumce amatere, za novu predstavu „Svakim danom sve više”, čija priprema počinje u septembru ove godine. Audiciju će se održati 18. septembra, u prostorijama DKRC „Supermama”, TC „Prostor", 1. sprat.  

Za audiciju je potrebno spremiti monolog po izboru i deo iz teksta predstave koji bi prijavljeni kandidati dobili najkasnije do 13. septembra. Vreme predstavljanja je do 10 minuta. Sa svim prijavljenim glumcima amaterima starosti do 15 do 45 godina, biće kontaktirano kako bi dobili tačno vreme dolaska na audiciju.

Na e-mejl adresu koju ostavite u prijavi svi kandidati  dobiće detaljan opis projekta, tekst potreban za audiciju i tačno vreme dolaska. Rok za prijavu je 12. septembar do ponoći. Prijavu treba poslati na adresu: bardteatar@gmail.com

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, e-mejl adresu, motiv za učešće na projektu, a poželjno je poslati i portfolio ili fotografiju.

Inspiraciju za rad na predstavi „Svakim danom sve više“ pronađena je u delima svetski poznatog psihijatra i pisca Irvina Jaloma i njegovim delima, pre svega „Lečenje Šopenhauerom” i „Svakim danom sve bliže”...

Reditelj predstave je Nenad Vulević, glumac Knjaževsko-srpskog teatra, koji će ujedno biti i nosilac jedne od pet priča. Glavna uloga, uloga psihologa je namenjena glumici Pozorišta za decu Kragujevac Milici Redžić Vulević, dok je priča majke namenjena Dubravki Brkić, glumici Pozorišta za decu Kragujevac.

Kostimograf je Lila Vuković, a scenografiju, šminku i frizuru radiće Jovana Živadinović. Muziku za predstavu radi kragujevački bend „Nikom ništa”.

Organizator projekta je DKRC „Supermama”. Partner na projektu je Pozorište za decu Kragujevac. Ovaj projekat je podržan od strane grada Kragujevca.