Vudi ima novi zadatak u četvrtom delu animirane avanture ”Priča o igračkama”, koji će biti na repertoaru od 19. septembra, a premijerno će biti prikazan na Porodičnom danu, u nedelju, 15. septembra, od 12 do 17 sati, u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Sjajna zabava, mnogo radionica inspirisanih našim glavnim junacima i pokloni za najmlađe učiniće ovu nedelju nezaboravom - karte su prodaji na blagajni bioskopa.

 Dizni i Piksar predstaviće nam sjajnu priču o najvažnijem delu odrastanja, igranju, a mi ćemo ovoga puta biti humani i drugarima koji nemaju mogućnosti da obezbede svoje igračke, pokloniti naše i bar na trenutak im ulepšati detinjstvo. Pozivamo sve mališane da u nedelju kada dolaze na Porodični dan u bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza ponesu igračku koju su spremni da poklone nekom neznanom drugaru i na taj način uvesele njegovo odrastanje.

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

 U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su naši poznati glumci Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska i Nada Blam.