Specijalna projekcija filma „Taksi bluz”, na kojoj će biti prisutna i ekipa filma, održaće se u petak, 18. januara, od 20.30, u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza.

Neki od glavnih aktera ove urnebesne komedije pozdraviće bioskopsku publiku te večeri. Karte za specijalnu projekciju filma već su u prodaji na blagajni bioskopa.

Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni „road movie “ u kojoj je glavni junak priče Marko, simpatični, propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir, koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.