U Kontakt galeriji SKC-a, u subotu, 12. oktobra, u 22 sata, nastupiče bend „Straight Mickey And The Boyz”. Cena ulaznice je 300 dinara, a uz indeks cena je 200 dinara.

„Straight Mickey And The Boyz” su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje iz raznih stilova roka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz.

Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su „Straight Mickey And The Boyz” dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda, koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije.

Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rokk tornado bend se etablirao kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

Bend se vraća na scenu kragujevačkog SKC-a da predstavi svoje dugoočekivano drugo izdanje pod nazivom „Čovek koji ima obaveze”. Video spotom za numeru „Snažna volja”, koji su objavili pred početak leta na svom YouTube kanalu, bend je započeo koncertnu promociju ovog albuma.