Kragujevački Divlji veprovi ponovo su šampioni Srbije. U najefikasnijem finalu u istoriji američkog fudbala u Srbiji, Veprovi su savladali beogradske Vukove sa 60:55 i deveti put u istoriji, a četvrti put uzastopno postali su šampioni države.

MVP finala je Nik Lasejn, koji je pet puta istrčao za TD.

Vukovi su bolje počeli, pošto su osvojili loptu i realizovali prvi drajv. Tačdaun je postigao sjajni raning bek Džo Ferguson. Ipak, usledio je preokret. Domaćin je tačdaunima Nika Lasena i Džejkoba Sisona poveo 13:6. A onda je usledio trk od 80 jardi sjajnog Fergzusona za poravnanje. Konačan rezultat prve četvrtine postavio je drugim tačdaunom raning bek Lasen - 19:13 za Vajld Borse.

Već na samom startu druge četvrtine Vukovi su potpuno nepotrebno rizikovali u četvrtom pokušaju na svojoj polovini, prepustili loptu Vajld Borsima, koji su preko Stefana Đurića postigli tačdaun za osetnijih 26:13. Nadu je vratio, a ko drugi nego Džo Ferguson, koji je trećim tačdaunom smanjio na 26:20. Usledio je tačdaun kikera Goića za 33:20, a potom i Miloša Petrovića za najvećih 40:20. Do poluvremena Vukovi su postigli tačdaun preko Miloša Kolibara i koliko, toliko ostali u igri pred drugih 24 minuta.

U trećoj četvrtini odbrane su mnogo bolje funkcionisale. Posebno Kragujevčana, koji su preko Lasena došli do jedinog tačdauna i popeli se na 46:27. Pred kraj ovog dela igre usledio je prekid zbog jake kiše i grmljavine, koji je trajao više od pola sata. U nastavku gosti su izašli bukvalno preporođeni i uspeli su čak i da se vrate u igru kada su smanjili na 46:41, tačdaunima Nikole Simovića i Slavoljuba Dukovskog. Ipak, napad Vajld Borsa se vratio u normalu i postigao je još dva tačdauna preko sjajnog Lasena. Vukovi jesu odgovorili oba puta tačdaunima kvoterbeka Planta i Simovića, ali nisu imali vremena za potpuni preokret.

Ovom pobedom Divlji veprovi su postali najtrofejnija ekipa u Srbiji.