Pozorišna predstava „Ženski razgovori” naći će se na repertoaru kragujevačkog Pozorišta za decu, na sceni „303”, u utorak, 12. februara, u 20 sati.

U predstavi koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza, uloge su podelili naši poznati srpski glumci Vesna Čipčić, Svetlana Bojković i Milan Caci Mihailović.

U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i, na da sve, zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu…

- Igrati jednu predstavu 10 godina - mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, Svetlanom Bojković i Milanom Caci Mihailović, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda. E to se meni desilo sa predstavom „Ženski razgovori”, po tekstu velikog Duška Radovića. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj... Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija, napisala je komentarišući predstavu Vesna Čipčić.