U periodu od 2. do 19 juna, u Kragujevcu se uvodi privremeni režim saobraćaja u Ulici Lepenički bulevar, zbog radova koji se izvode, od Ulice Grada Sirena do Ulice Kralja Petra I.

U I fazi od 2. do 10. juna vozila javnog gradskog prevoza putnika, na liniji sa oznakom: 1, 4, 6, 8, 10, 24, 610, 611 i 612, u smeru od Pijace ka hali „Jezero”, upućuju se iz Ulice Lepenički bulevar u Ulicu dr Jovana Ristića, zatim u Ulicu Dragoslava Srejovića i dalje registrovanom trasom.

Vozilo na liniji sa oznakom 604, polazi sa stajališta „Autobuska stanica“, u Ulicu Vojislava Kalanovića, zatim u Ulicu Grada Sirena i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz Ulice Grada Sirena u Ulicu Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića, Šumadijsku, Braće Poljaković do stajališta „Autobuska stanica I“

Za vreme trajanja izmene režima saobraćaja u fazama I i Ia, polazno i završno stajalište za liniju sa oznakom 604 biće „Autobuska stanica I“

Vozila na linijama sa oznakom: 1, 6, 8, 10, 24, u smeru od Iline vode ka centru upućuju se iz Ulice Dragoslava Srejovića u Ulicu dr Zorana Đinđića, zatim, u Ulicu Lepenički bulevar i dalje registrovanom trasom..

Vozila na linijama sa oznakom 4, 610, 611 i 612 (polasci sa AS ) upućuju se iz Ulice Vojislava Kalanovića u Ulicu Dragoslava Srejovića, zatim u dr Zorana Đinđića, Lepenički bulevar i dalje registrovanom trasom.

Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će koristiti postojeća registrovana autobuska stajališta, a uvodi se privremeno dvostrano stajalište u Ulici Dragoslava Srejovića kod kućnog broja 2/III

U periodu Ia faze, od 11. do 19. juna, vozila javnog gradskog prevoza putnika, na liniji sa oznakom: 1, 4, 6, 8, 10, 24, 610, 611 i 612 u smeru od Pijace ka hali „Jezero“ upućuju se iz Ulice Lepenički bulevar u Ulicu dr Jovana Ristića, zatim u Dragoslava Srejovića i dalje registrovanom trasom.

Vozila na linijama sa oznakom 1, 6, 8, 10, 24, 610 i 612 u smeru ka centru upućuju se iz Ulice Dragoslava Srejovića u Vojislava Kalanovića, zatim u Grada Sirena, Nikole Pašića, 27. marta, Kneza Mihaila i dalje registrovanom trasom.

Vozilo na liniji sa oznakom 26 u smeru B, od Teferiča – vikend naselja ka Malim Pčelicama, upućuje se iz Ulice dr Jovana Ristića u Cara Dušana, Kosovsku, 27. marta i dalje registrovanom trasom.

Vozilo na liniji sa oznakom 611 upućuje se iz Ulice Vojislava Kalanovića u Grada Sirena i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz Grada Sirena u Ulicu Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića, Šumadijsku, Braće Poljaković do stajališta „Autobuska stanica“.