Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 11. septembra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Janka Veselinovića, Karadjordjeva, Luja Pastera, Marka Miljanova, Mihaila Iveše, Milovana Glišića i Milovana Gušića.

Zbog radova na trafostanici, od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Bilećanska, Biokovska, Braće Jugovića, Bujanovačka, Bukuljska, dr Ivana Đurića, Golubačka, Hilendarska, Hlebinska, Ivangradska, Ljubomira Jovanovića, Male Pčelice - kod doma, Mirjane Jakovljević, Ognjena Price, Pabla Pikasa, Petra Drapšina, Radivoja Koraća, Skorenovačka, Solunska, Solunska, Starovlaška, Travnička i Veroljuba Radenkovića.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Donja Sabanta - srednja mahala.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 12 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Donja Sabanta - Lipar.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Jovanovac (mreža prema crkvi, igralištu i mlinu).