Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u ponedeljak, 11. februara, bez struje biti više naselja u gradu.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Prvog srpskog ustanka.

Zbog radova na zatezanju NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu, naselje Dragobraća, koji se nalaze na izvodu koji napaja deo naselja od mesne zajednice ka crkvi i deo naselja oko crkve.

Zbog radova na zatezanju NN mreže, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Bože Pajevića.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Albanske spomenice na brojevima od 2 do 10, Arčibalda Rajsa na broju 2 i 4, Bogovinska na brojevima od 1 do 14, Dragačevska na brojevima 1, 2,14, Francuska na brojevima od 1 do 119, Ilije Garašanina na brojevima od 2 do 8, Jovanke Orleanke na brojevima od 0 do 19 , Kralja Milutina na brojevima od 0 do 145, Kursulina od broja 0 do broja 20, Marka Simovića na broju 0, Ovčarska od broja 7 do broja 51, Soke Lolić od broja 1 do broja 12, Šumatovačka od broja 0 do broja 8, Svetoandrejske skupštine od broja 1 do broja 11, Đevđelijska, Milana Obradovića, Mileve Rajčević, Miloja Simovića, Momira Joksovića, Radovana Mićovića, Radovana Mićovića, Steve Knićanina i Žike Bogavca.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Zmaj Jovinoj na broju 22, 24 i na brojevima od br. 19 do br. 35.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Zmaj Jovinoj na broju 14.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do kratkotrajnih prekida (ne dužih od 15 minuta) u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Kralja Petra 1 na broju 15 i 17.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do kratkotrajnog prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Save Kovačevića na broju 9.