Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u petak, 15. marta, bez struje biti ulice u centru, Erdogliji, Beloševcu, Bubnju, Ilićevu, kao i nekoliko sela oko Kragujevca.   

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Daničićevoj na broju 17, Pozorišnoj od br 2 do br 18, Miodraga Stefanovića od br. 25 do br. 45, Drinskoj od broja 2 do broja 13, Hercegovačkoj od br. 2 do br. 16, Dr Jovana Ristića od broja 23 do br. 70, Kajmakčalanskoj od br. 21 do br. 37.

Zbog radova na izmeštanju stubova NN mreže, od 8 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Vojvođanskoj na brojevima od 4 do 30, Avalskoj na brojevima od 21 do 41, Krbavskoj i Mačvanskoj.

Zbog radova na remontu trafostanice, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Lužnice (banja), na brojevima od broja 0 do broja 66.

Zbog radova na pekonstrukciji delova NN mreže, od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Baranjskoj i Pole Tešić.

Zbog radova na premontiranju stubova NN mreže, od 9 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Beloševac: u Jugoslovenskoj ulici (Jagodinski put) od broja 41, prema Remontnom zavodu.

Zbog radova na remontu trafostanice, od 10 do 12 sati, bez struje će biti ulice: Jovana Cvijića od broja 2 do br. 20 , Milovana Gušića od br. 66 do br. 89, Svetolika Rankovića br. 6 i Zmaj Jovina od br. 3 do br. 20.

Zbog radova na remontu trafostanice, od 11 do 12 sati, bez struje će biti potrošači u naselju Veliki Šenj kod škole. Zbog istog razloga doći će do kratkotrajnog prekida u napajanju električnom energijom u 11 i 12 sati u naselju: Pajazitovo, Veliki Šenj, Kikojevac, Kutlovo, Rogojevac, Ambari, Dobrača, Ramaća, Velike Pčelice, Mala Vrbica, Zaseok Lipar, Gornje Grbice, Donje Grbice, Šljivovac i Lužnice.

Zbog radova na identifikaciji delova NN mreže, od 8 do 10 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulici Daničićevoj na broju 26.

Zbog radova na popravci kablovskih vodova, od 13 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Ilićevo zona skladišta, Skladišni centar, Skladišni centar Industrijska, 19. oktobra 161.