Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u ponedeljak, 18. februara, bez struje biti cenatr i još desetak naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Dušana Šubakića, Grošnica - veliko polje, Ivanjička, Jasenovačka, Lomnička, Mike Alasa, Miodraga Bogdanovića, Petra Danilovića, Raje Vuksanovića, Rakovička, Udarnička, Bogoljuba Čukića, Branka Krsmanovića, Dušana Bukvića, Mileve Šarić, Miloja Barjaktarevića, Milutina Jovanovića, Partizanskih kurira, Pere Velimirovića, Pešterska, Primorska, Radeta Končara, Rasinska, Vlade Eleza Crnog, Vladislave Mazepe Dise i Žanke Stokić.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Zmaj Jovinoj od broja 43 do broja 59.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do kratkotrajnog prekida u isporuci električne energije (ne dužeg od 15 minuta) potrošačima u Kragujevcu u Ulici Svetolika Rankovića na broju 33.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Jovana Cvijića na broju 2.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Milovana Gušića od broja 75 do broja 85.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Vladike Nikolaja Velimirovića na broju 3.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Trska na izvodu koji napaja mrežu prema Stoilovićima.

Zbog radova na zatezanju NN mreže, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulici Dragiše Mišovića ( u Maršiću), kao i u ulicama: 19. oktobra, Đure Strugara, Grada Bjalsko Bjale, Miroslava Krleže, Ratka Mitrovića ,Vladimira Popovića, Franca Bevka, Garibaldijeva, Grada Bjalsko Bjale, Ilićevo, Jelene Ćetković, Mladena Ivekovića, Naselje 22. decembra, Radoja Dakića, Trebinjska, Maršić-Gornja Mala, Maršić-Marino Brdo, Veroljuba Jovanovića, Dragice Pravice, Gučevska, Hadži-Đerina, Maršić, Miladina Popovića, Milete Radojkovića, Prizrenska, Radivoja Ćipranova, Ratka Mitrovića, Socijalist. solidarnosti i Sonje Marinković

Zbog radova na seči rastinja ispod NN mreže, dana u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulici Daničićevoj.