Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 14. avgusta, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati. doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Kneza Miloša na brojevima 3 i 5, Kralja Aleksandra I Karađorđevića na brojevima 48, 50, 102.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Gornje Jarušice (deo nn mreže ka domu i ka Tomićima).

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9  do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Borci (Čaperići, Rankovići).

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Donje Jarušice (mreža ka prodavnici).

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 13 do 15 sati,. doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Donja Rača (mreža prema Markovcu, staroj opštini i Rači).