Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 23. maja, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na remontu trafostanice, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju: Gornji Stragari - Vidojevac, Stragari – Banja.

Zbog radova na remontu trafostanice, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama Dače Stojanovića, Dragana Simića, Janka Veselinovića, Jevrema Markovića, Luja Pastera, Milentija Popovića, Petra Petrovića-Pecije, Potporučnika Govedarice, Radoja Domanovića, Radoja Radovanovića i Vojvode Putnika.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu uu Stanovu na raskrsnici jedan deo Ulice Kralja Milutina i Krste Mandića, potom Beloševac: Ulice Bože Pajevića, Milana Rakića, Bate Vukanovića, U.Predića i Piroteh.bataljona.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Grada Karare na brojevima 1, 3, 7, i  Vladimira Rolovića na broju 35.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Trska-Nikolići.

Zbog radova na opremi trafostanice, u vremenskom periodu od 5.30 do 5.45 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu: 27. marta, Bitoljska, Branka Radičevića, Crvenog barjaka, Dečanska, Kralja A.I Karađorđevića i Vuka Karadžića.