Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 12. septembra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na dalekovodnoj mreži, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Rečani, Beloševac - karaule.

Zbog radova na trafostanici, od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Daničićeva, Dragoljuba Milovanovića - Bene, Jovana Petrovića Kovača i Kopaonička.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Ulici 9. maja (naselje Beloševac).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Botunje kod doma.

Zbog radova na dalekovodnoj mreži, od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima: Bošnjane, Viševac, Đurđevo, Sepci, Đurđevo - reka, Borci, Donje Jarušice.

Zbog radova na dalekovodnoj mreži, od 8 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu (naselje Petrovac) u ulicama: Dušana Đorđevića, Ane Frank, Baba Višnjina, Batalakina, Dragoljuba Filipovića, Drinčićeva, Đurđa Brankovića, Grobljanska, Jahorinska, Kikindska, Milice srpkinje, Pere Dobrinovića, Petra Dobrovića, Saše Vasiljevića, Slobodana Jovanovića, Stojana Novakovića, 15.oktobra, Aleksinačka, Bare, Branka Gavele, Kulina, Milovana Vidakovića, Molerova, Remarkova, Samodreška, Velikoplanska, Verdijeva i Vinterhalterova.