Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 6. decembra, bez struje biti nekoliko gradskih I prigradskih naselja, kao i sela u okolini.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Ljubomira Jovanovića od broja 1 do broja 29 i Kraljevačkog bataljona na broju 146 i 148 (uz kratkotrajni prekid u ulici Kraljevačkog bataljona od broja 85 do broja 169 ( severna strana ).

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošača u naseljima: Desimirovac( Mrkojevac, zaseok Mrkojevac 2, Gornja mala - kod pumpe).

Zbog radova na zatezanju niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Mali Šenj.

Zbog radova na remontu trafostanice, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Beloševac u ulicama: Bore Milutinovića, Dragoljuba Dulejanovića, Graničarskoj, Jablaničkoj, Mileve Marić, Milivoja Milentijevića, Niškoj, Petra Jovanovića, Semberijskoj, Tihomira Vuksanovića, Živorada Divca.

Zbog radova na zameni opreme u trafo stanici, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama : Božane Prpić, Braće Hadžića, Čapajeva, Čiče od Romanije, Daničićeva, Dragoljuba Milovanovića - Bene, Jadranska, Milana Ilića - Čiče .

Zbog radova na seči rastinja ispod trase dalekovoda, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju: Čumić, Panjevac, Limovac, Crvenac, Vrbovac.