Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 5. decembra, bez struje biti nekoliko naselja.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati,  doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Ljubomira Jovanovića od broja 1 do broja 29 i Kraljevačkog bataljona na broju 146 i 148 ( uz kratkotrajni prekid u ulici Kraljevačkog bataljona od broja 85 do broja 169 (severna strana).

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošača u Kragujevcu u ulicama: 19. oktobra, Franca Bevka, Garibaldijeva, Grada Bjalsko Bjale, Ilićevo, Jelene Ćetković, Miroslava Krleže, Mladena Ivekovića, Naselje 22. decembra, Radoja Dakića, Trebinjska, Dr Dragiše Mišovića, Dragice Pravice, Gučevska, Hadži-Đerina, Miladina Popovića, Milete Radojkovića, Prizrenska, Radivoja Ćipranova, Ratka Mitrovića, Socijalist. solidarnosti i Sonje Marinković.

Zbog radova na seči rastinja na trasi dalekovoda, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Svetlić.

Zbog radova na zameni opreme u trafo stanici, u vremenskom periodu od 10 do 13 doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Dragoga Barjaktarevića, Đure Kneževića, Jug Bogdanova, Kopitareva, Kunibertova, Ohridska, Vase Jankova i Vojvode Putnika.