Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u petak, 12. aprila bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na zameni transformatora, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Beogradskog bataljona, Bresnički do, Dimitrija Isailovića, Disova, Dušana Zeleca, Grada Piteštija, Jasenjak, Kadinjača, Martina Bagija, Mostarska, Sarajevska i Viktora Bubnja.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u Ulici Majakovskog.

Zbog radova na remontu trafostanice, u vremenskom periodu od 12 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Cvetojevac-Sretenovići.

Zbog radova na remontu trafostanice, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Jovanovac kod igrališta.

Zbog radova na zameni transformatora, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Branka Ćopića, Dragoljuba Filipovića, Dragoljuba Filipovića, Gamzigradska, Knićanska, Kosmajskog odreda, Laze Kostića, Levačkog odreda, Marina Držića, Milana Obradovića, Milutina Parezanovića, Mlade Bosne, Palilulska, Porečka, Radosava Mandića, Stalaćka i Toponička.