Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 13. juna, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Šumadijskog odreda, Vojvode Putnika, Dragog Barjaktarevića, Drenovački put (naselje Korićani).

Zbog radova na zameni mernih uređaja, od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Stragari - Gornji Stragari.

Zbog radova na reviziji trafostanice u Žirovnici, od 9 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Žirovnica, Badnjevac, Petrovac vikend naselje, Novi Milanovac (Pavićevići, Dom), Cvetojevac - Jovanovići, Resnik, Nikšić, Milatovac - osojak, Prnjavor, Botunje, Korman, Donje Komarice.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Ulici Karaula 4.

Zbog radova na remontu trafostanice, u vremenskom periodu od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Donje Komarice, kod škole.

Zbog radova na remontu trafostanice, od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Botunje kod doma.