Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 24. aprila, bez struje biti nekoliko naselja.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Crvenog Krsta na broju 22, Tihomira Vuksanovića, Kneza Miloša na broju 22.

Zbog radova na zameni opreme u trafostanici, od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Prekopeča.

Zbog radova na remontu trafostanice, od 10.30 do 12.30 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Donja Sabanta - Čarkovac.

Zbog radova na remontu trafostanice, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Trmbas - Dečije odmaralište.

Zbog radova na seči rastinja ispod NN mreže, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Tamnavska, Boška Janjića, Radovana Mićovića.

Zbog radova na zameni opreme u trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu (Košutnjački vis) u ulicama: Ilijina, Košutnjačko brdo, Majdanska, Mlekarska, Moravička, Novice Brašića, Peskarska i Pojilo.

Zbog radova na zameni stubova na trasi dalekovoda, od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju: Sepci , Đurđevo, Viševac, Borci, Donje Jarušice, Bošnjane.

Zbog radova na zameni opreme u trafostanici, od 9 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Vrbovac - Savići.