Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u utorak, 9. jula, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na dalekovodnoj mreži, u vremenskom periodu od 13 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima: Čumić Limovac - Bojnjača, Vučjak - kamenolom, Čumić - Kremenjača.

Zbog radova na dalekovodnoj mreži, od 9 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima: Gornja Sabanta, Velika Sugubina, Donja Sabanta, Trmbas - Dečije odmaralište.

Zbog radova na dalekovodnoj mreži, od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Kazimira Veljkovića, Omladinskih brigada.

 Zbog radova na trafostanici, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Bulevar Kraljice Marije, Dr Ilije Kolovića, Kragujevačkog odreda, Kralja Aleksandra I Karađorđevića i Slobodana Perovića.

Zbog radova na seči rastinja ispod trase dalekovoda, od 9 do 10 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Grošnica do Trešnjevaka, i to u ulicama: Dobroselica, Trešnjevak, Crkvina - Grošnica, Đure Zelića, Grošnica - Vodojaža, Gubavica, Gubavička, Milete Miletića, Milutina Milojevića, Oktobarskih žrtava, Stanimira Simovića, Dragoljuba Vučkovića, Markov potok, Todora Varjačića, Aleksandra Matovića, Trešnjevačka i Vodojaža.

Zbog radova, na trafostanici, od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Cerovac kod starog mlina.

Zbog radova na trafostanici, od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Petrovac - Vikend naselje.

Zbog radova na seči rastinja ispod NN mreže, od 9 do 10 doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima ulicama: Ilijina, Majdanska.