Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u ponedeljak, 19. aprila, bez struje biti nekoliko ulica u gradu i naselja u okolini.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Veliki Šenj- mreža ka Mladenovićima.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Veliki Šenj- Lazarevići.

Zbog radova na NN mreži, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici: 1300 Kaplara.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Cerovac-kod starog mlina.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 12 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Malo Krčmare- kod doma.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Vučić.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 8 do 10 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Donja Rača.

Podsećamo da su kontakt telefoni dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.