Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u utorak, 19. maja, bez struje biti nekoliko ulica u gradu, prigradska naselja i nekoliko sela.

Zbog radova na opremi u trafostanici,. u vremenskom periodu od 10 do 12 sati,. doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Atinska, Kraljice Natalije, Lazara Mićunovića, Ljube Vučkovića, Loje Šerifa i Vladimira Rolovića.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Korićani-Drenjak.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Miloja Radosavljevića.

Zbog radova na zameni opreme trafostanice,  u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Pajsijević, Zakuta, Guberevac, Petropolje.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u vremenskom periodu od 11 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Bošnjane-Nenadići.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Trska-Nikolići.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034 307 311, 034 335 195.