Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u utorak, 20 aprila, bez struje biti nekoliko ulica u gradu i naselja u okolini.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Dragoslava Srejovića od br 2 do br 30, Đure Jakšića, Vojislava Kalanovića, Železnička, Braće Poljaković, Dr Jovana Ristića od br 2 do br 57, Lava Tolstoja, Maglićska, Pariske komune, Vojvode Stepe, Gundulićeva, Kajmakčalanska, Mome Stanojlovića, Tankosićeva, Žikice Jovanovića Španca.

Zbog radova na NN mreži, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici: Dobračina.

Zbog radova na seči rastinja, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Čumić- Panjevac, Limovac, Vrbovac, Crvenac.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu, naselje Rečani, u ulicama: Baljkovac, Ćosića mala, Jugoslovenska.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu, naselje Rečani, u ulicama: 9. maja, Baljkovac.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Vlakča-kod groblja.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Drača (deo mreže ka groblju).

Zbog radova na trafostanici u Čumiću, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima: Čumić. Lužnice, Cerovac, Desimirovac, Pajazitovo, Gornje Grbice, Mironić, Veliki Šenj, Mala Vrbica, Dobrača, Kutlovo, Rogojevac, Sobovica, Vojinovac.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 12 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Poskurice-donja mahala.

Podsećamo da su kontakt telefoni dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.