Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u utorak, 20. oktobra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na rekonstrukciji dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 8 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Donje Komarice.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaposke mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Ulici Levačkoj.

Zbog radova u trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Borivoja Drobnjakovića, Episkopa Save, Svetozara Markovića od broja 77 do broja 112, Zmaj Jovina na broju 2, Save Kovačevića na broju 21 i broju 23. Svetozara Markovića na brojevima 91 i 102, Zmaj Jovina na brojevima 2 i 4, Milovana Gušića i Prvog maja.

Zbog radova u trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Pajazitovo - Kupinjak.

Zbog radova u trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Divostin - Polje.

Zbog radova u trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Veliko Krčmare - Srećkovići.

Zbog radova u trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Sepci - Brdo.

Zbog radova u trafostanici, u vremenskom periodu od 13 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Sepci - Dom.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.