Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u utorak, 20. jula, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 9 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Ilićevo-stara opština, deo mreže od ugla ulica Dragomira Ostojića i Bojadžića mahala do ugla ulica Liparska kosa I Bojadžića mahala.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 8 do 9 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Lužnice ( kod farme ).

Zbog radova na seči rastinja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Desimirovac ( Gornja mahala, Donja mahala, Babska mahala ).

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Beloševac u ulicama: Baljkovački put, Beloševac-preko reke, Karaula, Karaula 2, KARAULA 5, Karaula III, Šarplaninska, Višegradska i Vladimira Pejovića.

Zbog radova na seči rastinja, u vremenskom periodu od 8 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Klare Cetkin.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Kamenica-Orovac.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Kamenica-Glogovac.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 7 do 17 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju : Žirovnica, Badnjevac.

Podsećamo da su kontakt telefoni dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.