Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u utorak, 15. septembra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu, u ulici Vojvode Stepe.

Zbog radova na trafostanici, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Vinjišta - Pantovići.

Zbog radova na trafostanici, od 12 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Vinjišta - kod škole.

Zbog radova na trafostanici, od 12 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Opornica (ulica Beogradska - Beogradski put).

Zbog radova na trafostanici, od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Opornica u ulicama: 22. decembra, Geodetska, Gošina, Internacionalnih brigada, Julijane Ćatić, Kod Šumskog raja, Metalaca, Palanačka, Pčinjska, Proleterska, Šumski raj i Vojvode Dinića.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Kraljevačkog Bataljona od broja 3 do broja 57, Ljubiše Bogdanovića od broja 2 do broja 22.

Zbog radova na trafostanici, od 11 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Bore Visockog, Franje Kluza, Jezdimira Lovića, Jovana Šarića, Ljerke Vargović, Milana Babića, Milana Donlića, Mileve Šarić, Partizanskih kurira, Primorska, Rudija Čajaveca i Vlade Eleza Crnog.

Zbog radova na trafostanici, od 12 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Bogoljuba Čukića, Branka Perišića-Badže, Dobojska, Husinjskih Rudara, Miloša Erčevića, Partizanskih kurira, Stojana LJubića, Trebevićska i Žanke Stokić.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.