Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u petak, 16. oktobra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaposke mreže, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici France Bevka od broja 1 do broja 35 ( leva I desna strana).

Zbog radova na seči rastinja na trasi dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima Dulene i Dobroselica.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Čumić-Kremenjača.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 12 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Svetlić.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Drača-kod doma.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Drača-kod igrališta.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Andre Marinkovića na broja 13 do 33 i broja 32 do 46.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.