Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 28. jula, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Sobovica - Vikend naselje (deo naselja ka Resniku i ka putu Rača - Kragujevac).

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, od 8 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Miraševac (deo mreže ka domu).

Zbog radova na seči rastinja na trasi dalekovodne mreže, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Velika Sugubina - kod doma.

Zbog radova na trafostanici, od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Novi Milanovac - Bradići.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 12 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Cvetojevac (kod naftagasa, mreža ka Jovanovcu).

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Petrovac, u ulici Internacionalnih brigada (mreža ka zavodu za izvršenje krivičnih sankcija).

Zbog radova na trafostanici, od 8 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Miraševac, Popović, Viševčić.

Zbog radova, na trafostanici, od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u kragujevcu u ulicama: Bulevar Kraljice Marije na broju 62 i 62a, Josifa Šnersona i Jovana Gostovića.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu, u Ulici Stanoja Glavaša.

Zbog radova na podizanju stubova dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima: Bošnjane , Viševac, Sepci, Đurđevo, Borci, Donje Jarušice.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.