Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 8. jula, bez struje biti nekoliko ulica i naselja u Kragujevcu.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Atinskoj i Neznanog junaka.

Zbog radova na seči rastinja na trasi dalekovodne mreže, dana od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Bihaćka, Bistrička, Crnogorskih bataljona, Dračka, Mitrovička, Ognjena Price, Petra Drapšina, Petra Drapšina, Stubička, Zadrugarska, Zadrugarska, Zrenjaninska i Zvečanska.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 12 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu - u Ulici Svrljiškoj.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Cerovac - vikend naselje (Sobovica 2 - vikend naselje).

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034 307 311, 034 335 195.