Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u petak, 15. maja, bez struje biti nekoliko ulica u gradu, prigradska naselja i nekoliko sela.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8.30 do 13.30, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Lužnice - Irig, Kusovac - Gornje Jarušice, Prnjavor, Vinjišta (donja mahala), Grošnica (donja mahala), Grošnica (gornja mahala), Čumić - Mijailovići, Filijala, Donje Grbice - Buban, Selište - Tovarnica, Sobovica (vikend naselje), Korman - Erovi i Rečani, Korman - Brđani, Opornica (Beogradski put), Jabučje (kod doma).

Zbog radova na seči rastinja ispod NN mreže, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Velike Pčelice Brakovska reka (mreža pored potoka).

Zbog radova na zameni opreme na trasi dalekovodne mreže, od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Drača, Prekopeča.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Braće Petrović, Braće Petrović, Dr Sretena Krasića, Dragiše Nedovića, Podgorička, Skradinska, Smederevska, Vranjanska i Zletovska.

Zbog radova na zatezanju NN mreže, od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Dragana Panića.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Petrovac - desna strana Ulice Internacionalnih brigada ka Beogradu.

Zbog radova na trafostanici, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Hajduk Veljkova, Kneza Mihaila od br. 109 do br. 153, Šantićeva, Stanoja Glavaša, Hajduk Veljkova, Kraljevića Marka, Steve Filipovića i Topolivaca.

Zbog radova na trafostanici, od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Sipić - kod doma.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 13 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Sipić (Medna).

Zbog radova na trafostanici, od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju mali Miraševac.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034 307 311, 034 335 195.