Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u ponedeljak, 6. jula, bez struje biti nekoliko ulica i naselja u Kragujevcu.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Jovana Gavrilovića, Kneza Mihaila od br 1 do br 60, Kneza Milana II Obrenovića, Puškinova, Topolivaca, Danila Stankovića, Dobračina, Kraljevića Marka, Nenadovićeva, Topolivaca, Vase Pelagića.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu (naselje Maršić) u ulicama: Dr Dragiše Mišovića, Dragoljuba Živadinovića, Milisava Obradovića, Miroslava Krleže.

Zbog radova na trafostanici, od 9 do 14 doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: 9. maja, Ćuprijska, Dragiše Lukovića, Kruševačka, Milivoja Milentijevića, Miljka Atanaskovića, Paraćinska, Rasinskog odreda, Tihomira Vuksanovića, Velebitska, Župska.

Zbog radova na trafostanici, od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Beloševac u ulicama: Bore Milutinovića, Grnčarskoj, Jablaničkoj, Mileve Marić, Milivoja Milentijevića, Niškoj, Petra Jovanovoća, Tihomira Vuksanovića, Živorada Divca.

Zbog radova na seči rastinja na trasi dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Veliki Šenj, Mironić, Mala Vrbica.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Bošnjane - Pačevci.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Božidara Milosavljevića, Dragoslava Srejovića od br 61 do br 83, Gajeva.

Zbog neophodnih radova na montaži opreme na trasi dalekovoda, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naseljima: Petrovac, Opornica , Poskurice, Divostin, Drača, Prekopeča.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034 307 311, 034 335 195.