Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 14. maja, bez struje će biti nekoliko prigradskih naselja i sela.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8.30 do 13.30 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Lužnice-kod škole, Botunje-kod stare kafane, Jarušice-pavlovići, Grošnica-Srednja mahala, Čumić-Klenovac, Grošnica-Vodojaža, Čumić-Limovac,Vrbovac,Crvenac, Donje Grbice-Brdo, Selište, Sobovica-Vikend naselje, Gornje Komarice-kod škole, kod raskršća.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 13 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Donje Jarušice ( mreža prema Jeftićima i Blagojevićima).

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Borci.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Đurđevo-brdo.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034 307 311, 034 335 195.